Cégbemutatkozó

Sabrik Kft.

„Minőség jó kezekből”

    A Sabrik Kft elsődleges célkitűzése a partnerek folyamatos és biztonságos kiszolgálása, a már meglévő partnerek  töretlen hűségének fenntartása, valamit leendő vevői bizalmának elnyerése.

    Cégünk, amely 2008. május 9-én kezdte meg tevékenységét, a "Minőség jó kezekből" alapelvet követi. Minden esetben igyekszünk kifogástalan minőségű terméket szállítani megrendelőinknek. A vállalkozás a kezdetek óta folyamatos fejlődésen megy keresztül, lépést tartva a megújuló elvárásokkal. Az őszinteség és megbízhatóság elengedhetetlen számunkra. Sikereinket, a munkatársak pozitív hozzáállásának, valamint odaadó munkájának köszönhetjük. Beszállítóinktól maradéktalanul elvárjuk, hogy az általunk felállított elvárásoknak hiba nélkül megfeleljenek. Ebből kifolyólag ezeket a feltételeket komplikáció nélkül biztosítjuk saját vevőink felé. A minőségbiztosítási intézkedéseink (laborvizsgálatok) lehetővé teszik termékeink  kiváló színvonalát, általuk  jobban kiépítjük a bizalmat beszállítókkal. A termékek minőségét és a mi munkánkat  tükrözik a hosszú távú üzleti kapcsolatok.

    Mivel a fejlődésünket és terjeszkedésünket hosszú távon tervezzük, minden területen rendkívül ügyelünk a minőség stabilitására. Mindent megteszünk céljaink elérése érdekében, a teljes körű kiszolgálással, a határidők pontos betartásával.