Tájékozódjon termékeinkről!

Minőség

A Sabrik Kft. szlogenje a "Minőség jó kezekből", hiszen ez foglalja össze legjobban az alapelvünket. Minden esetben igyekszünk kifogástalan minőségű terméket szállítani megrendelőinknek. A vállalkozás a kezdetek óta folyamatos fejlődésen megy keresztül, lépést tartva a megújuló elvárásokkal.
 
A minőségbiztosítási intézkedéseink (laborvizsgálatok) lehetővé teszik termékeink  kiváló színvonalát, általuk  jobban kiépítjük a bizalmat beszállítóinkkal és a megrendelőinkkel. Beszállítóinktól maradéktalanul elvárjuk, hogy az általunk felállított elvárásoknak hiba nélkül megfeleljenek. Ebből kifolyólag ezeket a feltételeket komplikáció nélkül biztosítjuk saját vevőink felé.

Cégünk, amely 2008. május 9-én kezdte meg tevékenységét, mindig is elsődleges célkitűzésének a partnerek folyamatos és biztonságos kiszolgálását, a már meglévő partnerek  töretlen hűségének fenntartását, valamit leendő vevői bizalmának elnyerését tekintette..

A fejlődésünket és terjeszkedésünket hosszú távra tervezzük, minden területen rendkívül ügyelünk a minőség stabilitására, a teljes körű, precíz kiszolgálásra  és a határidők pontos betartására.
 
Olyan átfogó munkafolyamati rendszerekkel dolgozunk, amelyek biztosítják minden fél elégedettségét, és mindeközben a fenntartható fejlődést szem előtt tartjuk.
 
A folyamatos ellenőrzéseken, a közös érdekek miatt, két nagyon fontos biztonsági lépést is tettünk. Az egyik, a folyamatos előre tervezett, hitelesen tanúsított laborvizsgálatok bevezetése. A másik szükséges és hatásos intézkedés, a szállítmányozás közben is, az előírt hőmérséklet biztosítása, egy modern, hiteles eszköz segítségével.

Tudjon meg többet prémium termékeinkről!

Tovább